30-04-06

ekiden gewonnen door de ploeg van ASICS

Vandaag ben ik voor het eerst is naar de ekiden gaan kijken, en niet naar het pk. Omstreeks 13uur was de start. Het viel meteen op dat er veel toppers aanwezig waren zoals Van Hooste,Van Koolwijk,compernolle,ceulemans,Van Den Eede,De Smet enz. Natuurlijk was het al eerder geweten dat het zou draaien tussen de ploegen van ASICS,NIKE,DE MILITAIRE PLOEG en LUIK.Halfweg de wedstrijd zag ik ook dat asics de beste papieren had om te winnen; Ze liepen toen op een derde plaats en hun beste atleten moesten nog komen.Eenmaal het de beurt was aan tom van hooste wist ik meteen dat hij na zijn eerste rondje al op kop zou lopen,de verschillen met de atleten voor hem waren zeer klein. Dus moest hij weinig krachten verspelen om het gat te dichten. Na tom was het de beurt aan jerry voor zijn 5km. Wat ik vandaag zag van jerry beloofd veel goeds voor de zomer. Als laatste mocht pieter de smet de klus af maken. Ze strandde op 2u07min. De 2de plaats was voor Luik en de 3de voor de militaire ploeg. Ook de ploeg van argenta heeft het goed gedaan, ze werden 6de of 7de.het was een geslaagde wedstrijd met veel sfeer. Volgend jaar zal ik zeker terug gaan. Volgend jaar zal ik is uitkijken om ook een ploeg te hebben, onder de naam van den blompot. Ook was er gisteren en vandaag het pk. Ik weet dat kim gisteren 1.59 gelopen heeft op de 800m,hij werd er derde mee. Koen de veylder heeft een indrukwekkende wedstrijd gelopen. Hij liep 1.56 op 800m en dat voor een junior. Proficiat koen. Van de prestaties van vandaag week ik niets,maar dat komt later dan wel. Deze morgen heb ik ook een goeie training afgewerkt. Ik moest 3x6min doen. Ik moet zeggen dat het vlot draaide.

 

Ps: deze avond zal ik ook wat foto's op mijn weblog plaatsen

16:58 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

28-04-06

dit weekend ING-Ekiden en pk

Dit weekend is voor mij de start van het zomerseizoen, want morgen en overmorgen is er het pk. Toch belangrijk voor veel atleten die hun conditie is willen testen. Natuurlijk vallen er wel wat goeie atleten weg, die net zoals vorig jaar deelnemen aan de ekiden in Brussel. Ik denk dat dit het tweede jaar is dat de ekiden op het programma van vele atleten is,en niet de minste. De helft van de Belgische top staat er aan de start. Ik hoop dat de vrienden van West-Vlaanderen het goed doen met hun ploeg (argenta). Natuurlijk zie ik de lat ploeg ook een mooie prestatie neerzetten. Waar ik ook zeer veel van verwacht is van de asics ploeg. Ze behoren zeker tot de favorieten voor de overwinning. Ik hoop dat ze de ploeg van nike eens goed op hun doos geven. Ik wens ook iedereen veel succes die dit weekend wedstrijd loopt. Vandaag heb ik niet getraind, ik had rustdag. Morgen zal ik na mijn werk een uurtje gaan lopen.

23:49 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-04-06

laat getraind , maar goed

Vandaag heb ik na mijn werk wat affiches en uitnodigingen uitgedeeld voor de opening van den blompot. Omstreeks 17u30 had ik afgesproken met kim barbe om is langs de masseur te passeren. Hij had mij gevraagd of ik roger is wou bellen voor een afspraak. Natuurlijk heb ik dit meteen gedaan en mocht hij vandaag al gaan. Na een uurtje mocht hij van de tafel komen. Rond 19u30 zijn we in Aalst beland. Kim moest gewoon een duurloopje doen. Ik moest 3 reeksen van 5x40sec doen (wel rollend). Ik heb de training vlot kunnen afwerken. Ondanks het drukke schema heb ik nog geen last van vermoeide benen, ik hoop dat het zo blijft. Ik kijk al uit naar mijn eerste wedstrijd (21 mei) het is nog ver weg maar het begint te kriebelen.

23:03 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-04-06

druk dagje

Vandaag was het weer al eens een druk dagje. Deze morgent beginnen werken van 7 tot 12uur,dan snel mijn uitnodigingen afhalen (die trouwens nog niet af waren). Daarna iets thuis eten en terug mijn werk hervat tot 15uur. Daarna had ik een afspraak met de boekhouder om eens alles te overlopen. Het was stipt 17u50 voor hij vertrok. Dus heb ik mij terug moeten opjagen om tijdig in het park te zijn. Ik heb er een goed duurloopje gadaan van een uurtje. Morgen heb ik om 17u30 afgesproken met kim barbe. Eerst laten masseren en daarna doe ik mijn training in Aalst.

21:07 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-04-06

uitnodigingen zijn klaar en nieuwe trainer

Vandaag hebben ze me laten weten dat ik morgen mijn uitnodigingen mag afhalen. Dus zal ik ze morgen beginnen te verdelen. Ook heb ik vandaag getraind. Na een 30min opwarming heb ik 3x 2min gedaan, en zo 2 reeksen. Daarna nog 20min uitgelopen. Ik voel me terug al beter,maar ik heb nog last van de longen en ben nog wat verkouden. Maar eenmaal dit voorbij is zal ik goed beginnen draaien. Mijn eerste wedstrijd is niet zondag in Brussel maar 21mei in Ninove. Het eerste deel van de zomer blijf ik op straat en dan enkele weken goed trainen en dan naar de piste. Echt een schema van wedstrijden heb ik nog niet, maar daar wordt aan gewerkt.Daarmee laat ik weten dat ik een NIEUWE TRAINER HEB. De naam is RAYMOND VAN PAEMEL. Hij is de man die mij nu zal begeleiden. Voor de meeste zal ik niet meer moeten zeggen wie Raymond is. Maar voor de mensen die hem niet kennen zeg ik even dat hij vroeger bij de top in België behoorde, ik heb zelfs het lef om te zeggen dat hij bij de betere in de wereld was.

21:28 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-04-06

getraind met een West-Vlaming

Vandaag had ik ik nog is afgesproken met Davy om te trainen in Aalst. Omstreeks 15u30 was hij bij mij thuis en rond 17uur zijn we dan gaan trainen. We hebben er een duurloopje gedaan van 1u03min. Ook Jerry was van de partij. Een uurtje of twee later waren de mannen en vrouwen van lat ook aanwezig in Aalst. Ze huren de komende weken telkens de piste af omdat die van hun vernieuwd wordt. Ik ben ze meteen is gaan begroeten want het was al een tijdje geleden dat ik ze gezien had. Nadien ben ik samen met Jo Grieten nog iets gaan drinken in Ninove.

23:33 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-04-06

ziekjes

Gisteren en eergisteren voelde ik al een kleine tinteling in de keel. Maar toen ik deze morgen opstond was het even anders. Keelpijn,spieren pijn doen en neus verstopt enz. Maar s'morgens is het dan ook altijd het ergst. Toch ben ik vertrokken naar Zottegem voor te trainen. Ik had er afgesproken met jerry,maar ook wim en koen waren aanwezig. Ik heb mijn training goed kunnen afwerken maar had toch last aan de luchtwegen.ik had precies een branderig gevoel. Maar kom een beetje afzien kan geen kwaad. Vandaag heb ik 4 reeksen van 5x bergop gedaan. Ik heb ze allemaal goed kunnen nemen zonder mij te forceren. Daarna ben ik naar stijn beerens gaan kijken. Hij deed er mee aan een triatlon. Na zijn zwemproef had hij 5min achterstand op de eerste. Hij mocht dan ook maar rond de 100ste plaats vertrekken om zijn fiets en loopproef af te werken. Maar aangezien ik weet dat stijn goed met de fiets rijd en loopt moesten zijn ouders en ik niet panikeren. En wat ik aan het denken was deed hij ook. Hij legde een goeie fietsproef af en schoofde op. Eenmaal hij aan het lopen begon zag ik ook dat hij nog een verassing in de benen had en legde een goeie 5km af in een zeer mooi tempo. Hij eindigde mooi 30ste op 175 atleten. Een zeer mooie prestatie, zeker als men weet dat stijn vooral duatlon doet en maar 2 keer een beetje getraind heeft voor het zwemmen. Dus moest ik een hoed dragen had ik hem zeker vandaag afgenomen. Ook vermeld ik dat davy (stiepi) gisteren gewonnen heeft in Harelbeke. Hij won in de spurt en had 6sec voor op de tweede.

20:38 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-04-06

13 MEI OPENING VAN DEN BLOMPOT

Deze week heb ik het contract getekend. Dus nu is het echt van mij. Het was toch een mooi moment,zo mijn naam zien staan bovenaan het contract. Het is natuurlijk een serieuze stap die ik zet. laat ons hopen dat ik niet op mijn bek ga. Ik kan ook nog vertellen dat de OPENING OP 13 MEI IS. Natuurlijk is iedereen welkom die ik ken of waar ik ooit al tegen gesproken heb. We beginnen eraan om 21uur. Maar ik verstuur zeker nog de uitnodigingen.Ik zal ze de komende week normaal hebben. Ook is er vandaag getraind. Toen ik om 10u30 aankwam hadden de meeste ver gedaan, maar ik had geluk dat stijn beerens nog maar juist bezig was en heb dan ook met hem het duurloopje afgewerkt. Er zijn ook vandaag en morgen een hoop wedstrijden.Dus wens ik iedereen veel succes en een goed weekend toe.

14:49 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-04-06

getraind met kim barbe

Vandaag heb ik na mijn massage gaan trainen met kim. Hij heeft een 45min gelopen en ik 1u02min. Een duurloopje dus. Het was natuurlijk zeer mooi weer en ben dan nog wat blijven plakken op de piste. Heb dan nog 2 rondjes met piet uitgelopen. Piet is de neef van stijn beerens. Later op de avond is jo grrieten lang geweest. Hij heeft mij zijn nieuwe en mooie wagen laten zien (een Renault Clio). We zijn daarna ook iets gaan drinken in den blompot (waar anders). Morgen wat werken van 6 tot 10 en daarna een duurloopje doen van 1u00. Het kan zijn dat ik is naar een wedstrijd ga kijken maar ben nog niet zeker.

23:44 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

19-04-06

gesprek met jan

Vandaag gewerkt van 6 tot 16uur. Daarna ben ik gaan trainen met jan en jerry. Daarna heb ik nog is gesproken met jan. Na een uurtje hebben we het gesprek beeindigd. Ik blijf zeker naar Aalst komen en we zijn zeker geen vijanden. Dus zijn er geen problemen. Nadien heb ik nog een goed gesprek gehad met raymond van paemel. Morgen neem ik rustdag omdat ik van 10 tot 20uur werk. Maar ik train wel vrijdag. Dus ruil ik mijn rustdag. Ook kan ik zeggen aan de mannen van team vijverman dat ons pakket af is.

22:59 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-04-06

verlaten van team vijverman

Gisteren heb ik naar iedereen van de groep en met wie ik train laten weten dat ik niet meer zal trainen onder jan vijverman. Deze beslissing is tot stand gekomen doordat ik gewoon mijn gevoel volg. Natuurlijk was er iedereen over bezig als ik toekwam in de kleedkamer. Jan had de mail nog niet gelezen en viel dan ook uit de lucht. Natuurlijk is er over gepraat (niet veel). Morgen zullen we is aan tafel zitten en is deftig praten. Een ding staat wel vast en dat is dat ik niet terug kom op mijn beslissing. Op dit ogenblik train ik zonder trainer. We zien later wel wat er komt of hoe ik verder zal doen. Natuurlijk heb ik na mijn werk ook gaan trainen. Ik heb 1u02 gelopen. Om los te komen van gisteren. Ale loskomen , wat je loskomen kunt noemen na dat ik er de brui aan gaf.

21:52 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-04-06

een kleine flop in Ichtegem

Vandaag ben ik naar Ichtegem getrokken om er een wedstrijd te lopen over iets meer dan 10km. Ik vertrok zeker met een zeer goed gevoel naar daar. Dus ik zag het volledig zitten, ook al is het nog maar het begin van de zomer. Na een uurtje rijden kon ik meteen kennismaken met het parcour. Het waren toertjes van 2,6km en volledig vlak. Het enige nadeel was dat er op bepaalde stukken veel wind stond. Ook waren er wat vrienden daar zoals stijn fincioen,tom (slambi) om te lopen davy (stiepi) en pieter om te kijken. Omstreeks 16uur was de start, maar na 2 ronden heb ik besloten om te stopen. Het ging totaal niet. Ik verschoot er wel van. Ik heb de laatste weken al goed getraind, de benen voelen zeer goed aan , ik voel me zeer goed dus alles is goed maar het komt er nog niet uit denk ik. ik denk dat ik gewoon wedstrijdritme tekort heb. Ik ben dan ook iemand die dit zeker nodig heeft. En de ene wedstrijd loop ik slecht en de andere loop ik zeer goed. Dus vind ik van mezelf dat ik een wisselvallige atleet ben. Maar ik ben er zeker van dat ik op termijn mooie resultaten zal lopen. Ik trek me op aan mijn trainingsmakkers en vrienden die goed lopen en ben er zeker van dat het er zal uitkomen. De winnaar was frederick colpaert, hij had 5sec voor op een sterke stijn fincioen. Tom (slambi) werd 4de, filip vanhaecke eindigde op een 6de plaats. Het was een toffe wedstrijd. Zeker de moeite waard om naar west-vlaanderen te rijden. Ik wil zeker davy en zijn vriendin en pieter bedanken voor te supporteren want zoveel mensen van west-vlaanderen ken ik niet.

21:51 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-04-06

binnenkort is dit mijn nieuwe site

Dit hier zal mijn nieuwe site worden. Ik doe dit omdat ik hier meer kan opzetten. Dit is zeker een voordeel voor mijn nieuwe zaak. Ik zal via deze site alles laten weten.

23:31 Gepost door de toekomst | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |