26-11-06

gisteren zo ziek als een hond

Gisteren was ik zo ziek als een hond. Het was zelfs zo erg dat ik andere mensen heb moeten opbellen om den blompot open te houden. Ik kon niets van eten binnen houden en ik moest constant overgeven. Dus het weekend zag er slecht uit voor mij. Maar vandaag heb ik ineens niets meer. Natuurlijk heb ik wel vele uren geslapen. Ik ben eindelijk is uitgerust. Ik meende vandaag wel naar Zottegem te trekken om te trainen en nadien mee te gaan naar Roeselare. Maar de vermoeidheid hield mij in bed. De afgelopen week is gewoon een ramp geweest op het gebied van het lopen.. Ik 2 keer kunnen trainen. Veel te weinig. maar ik had en heb nog altijd redelijk wat werk + dat er altijd meer en meer volk naar den blompot komt. Daar ben ik natuurlijk blij om. Ik hoop dat dit niet teveel zal gebeuren. Want als ik niet kan trainen spookt het de hele dag rond in mijn hoofd. Natuurlijk als dit veel voorvalt zal ik op termijn een beslissing moeten nemen. Verder lopen of stopen. De dag dat ik mij niet meer 100% kan inzetten of motiveren stop ik er gewoon mee. Of hang ik mijn schoenen aan de haak (en dat zijn er veel). Op dit ogenblik ben ik nog altijd gemotiveert. Maar met den blompot wordt het altijd maar moeilijker en moeilijker. Maar dan nog zal ik me altijd blijven inzetten voor de atletieksport. Want mijn doel is om op termijn mijn zaak meer bekendheid te geven. Dus zal ik ook uitkijken om nog te sponseren.

15:37 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-11-06

teveel werk

Deze week heb ik zeer weinig tijd gehad om te trainen (spijtig). De reden daarvoor is dat ik veel werk had in den blompot en dat het ook nog is druk is was deze week. ik hoop dat dit niet teveel voor valt. Zodat ik niet teveel achterstand oploop. Donderdag was ook nog is de lancering van het kerstbier van de brouwerij. Dat ook doorging in den blompot. Naar aanleiding daarvan was de pers afgezakt naar den blompot (kanaal 3 , het laatste nieuws, het nieuwsblad en de streekkrant). dus die reclame is goed meegenomen. Als men is afzakt naar mijn café moet men het zeker is proeven.

03:48 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

21-11-06

goed getraind in Zottegem

Afgelopen zondag ben ik na enkele weken terug naar Zottegem getrokken om er onze training af te werken samen met de west-side. Ik moet zeggen dat de training zeer goed  verlopen is na een zwaar weekend (terug) van weinige uren slaap. Op het programma stond 3 ronden progressief. Dus het was de bedoeling om iedere ronde sneller door te komen zonder zich op te blazen of te verzuren. Iedereen van de groep werkte zijn training goed af. Dus onze trainer (raymond) was een tevreden man. Men kan ook altijd is een bezoekje brengen aan onze site van de groep. De link staat rechts onderaan. Maandag heb ik mijn rustdag genomen omdat ik een bezoekje aan de horecabeurs gepland had. ik zeggen dat ik er veel interessante dingen gezien heb, en dat ik me natuurlijk zeer goed geamuseerd heb. We waren met een groepje van 14 man. Ik en bert (buscemi andere zaak in Ninove) hadden voor de kaarten gezorgd. Ook is het ons gelukt om in de vip binnen te geraken. Ale gelukt. Bert en ik kennen de juiste mensen + we kopen ook onze goederen bij hun. Daarom werden we uitgenodigd om de vip ruimte te bezoeken. Champagne en oesters zoveel men maar wou, en nog veel meer. Met veel spijt zijn we rond 19u30 terug vertrokken naar Ninove. Dus hebben we onze stad nog wat onveilig gemaakt. Ook wil ik even laten weten dat een van men teamgenoten  Koen Naert een nieuwe site heeft (zelfs 2). http://www.koennaert.co.nr/ en http://koennaert.skyblogs.be/  breng zeker is een bezoekje.

 

 

14:14 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-11-06

beterschap

Na 2 of 3 weken heb ik nog altijd een beetje last van mijn verkoudheid. Mist ik ben blijven trainen (ale wat er moest voor doorgaan toch) en weinig rust had, duurde het precies wat langer dan ik had gedacht. En dat voor een stomme verkoudheid. Toch heb ik alle trainingen gedaan buiten zondag. Maandag heb ik een duurloop gedaan van 1u15 in Erpe-Mere. Voor mij was het de eerste keer kennismaken met het parcour dat trouwen zeer goed verlicht is en een zachte ondergrond heeft. Dinsdag stond er interval op het programma. Samen met jerry en kim moest ik 3000,2000 en 1000m doen met 3min recup tussen. Woensdag een duurloop grdaan samen met de jerry van 1u10. In het begin zware benen, maar zijn na een 30min toch los geraakt. Vandaag zal het 10 x 400m worden in het Vondelhof. Morgen rustdag.

03:00 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-11-06

wedstrijd in Nederhasselt

Gisteren was het wedstrijd in Nederhasselt. Een wedstrijd waar ik jaarlijks naar terugkeer. Maar dit jaar houw ik er geen goede herinneringen aan over. Het was gewoon slecht. Ik werd 4de op de 9km. Ik had goede hoop dat ik zou verlost zijn van mijn verkoudheid en dat ik weinig last zou ondervinden. Maar het was totaal anders. Mijn verkoudheid nog niet weg en de ademhaling + de longen lieten het goed afweten. Er was toch een pluspunt, en dat was dat de bene zeer goed waren. Maar wat ben je ermee als de rest van het lichaam niet mee wild. Maar kom ik wist wel een beetje dat het niet zou lukken om het even goed te doen al vorig jaar. Toen won ik de wedstrijd. Nu moest ik tevreden zijn met een 4de plaats (er zat niet meer in) en meer dan 1min trager dan vorig jaar. Dat zegt meer dan genoeg. de overwinning was dit jaar voor Patrick Van Petegem. De andere twee ken ik niet van naam. Als ik gezond ben loop ik zeker voor de 2de plaats. De eerste is onmogelijk voor mij. Patrick loop een stuk beter dan ik. Langs deze weg wens ik hem ook proficiat met de geboorte van zijn zoontje (die bijna 2 maand te vroeg geboren is). Iets anders nu. Deze week was het terug druk in den blompot. Vooral gisteren. Ik was al open van 10uur omdat het opening van karnaval was. En heb deze morgent om 4uur kunnen dicht doen. Ik ben deze keer niet wakker geraakt om in Zottegem te trainen. Of ik nog zal trainen vandaag weet ik niet. Het kan even goed een extra rustdagje worden. Zodat ik ie genezen geraak. Morgen training in Erpe-Mere.

14:26 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-11-06

zaterdag toch lopen

Deze week heb ik het iets rustiger gehouden. Ik was het weekend ervoor goed ziek geworden. Zodat ik de trainingen rustiger moest afwerken (had zondag bijna geen stem meer). Maar maandag voelde ik mij al wat beter. Maar dat was maar een kleine opflakkering. Tot vandaag ben ik nog altijd niet volledig inorde. Maar het is al een stuk beter. Ik heb zeer weinig moeten missen van de trainingen. Toch zal ik zaterdag op 11 november deelnemen aan de wedstrijd in Nederhasselt. Het is zeker geen wedstrijd van hoog niveau. Ondanks dat loop ik toch mee voor de organisatie te steunen. Ik zal deelnemen aan de 9 of de 13,500 km. We zullen dan zien hoe het met de ademhaling is. 

02:47 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-11-06

ziek, dus niet gelopen in Opwijk

Afgelopen weekend heb ik goed afgezien. Ik voelde me met de dag zieker. Natuurlijk komt het niet op het juiste moment. Het was cross in Opwijk. Juist een cross die zeer goed beloopbaar was. Ik denk dat ik vorig jaar ook ziek was met Opwijk. Daarom bleef het dit jaar terug bij kijken (spijtig). De conditie is nogthans zeer goed. Ik zag een zeer goede wedstrijd die zeer sterk bezet was. Met jerry vde, frank bolle,jo grieten kim barbe, stijn lintermans, raf tilburg  enz. Jerry won overtuigend de wedstrijd voor frank bolle. Ook de andere van het team deden het goed. Kim barbe werd 12de,jo grieten 14de en stijn beerens 17de. Wat de andere mannen van de west-side deden kan men morgen lezen op de site van team van paemel. Morgen zal ik samen met de jerry een duurloopje doen in Aalst. Als ik dan al beter ben. Laat on hopen

01:04 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-11-06

ziek. Verdomme hè

De afgelopen week heb ik mijn trainingen zeer goed kunnen afwerken. Maar donderdag had ik een beetje last van de luchtwegen. Maar ondank dat heb ik toch genoten van de zware training. Maar nu heb ik er wel goed van. Ik voel me niet zo goed. Neus verstop, keelpijn, dus zwaar verkouden. Juist nu het het zo goed begint te draaien. De kan dat ik morgen zal lopen in Opwijk is aan het verkleinen. Ik hoop dan ook dat het morgen beter zal zijn. Maar die kans is klein dat het weg zal zijn. Ik kan mij wel vervloeken nu. Het komt op het verkeerde moment. En veel rusten kan ik niet. Want den blompot moet ook open zijn. Maar we zien wel. Als ik niet kan deelnemen zal ik toch supporteren voor de andere atleten.

13:58 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-11-06

Halloweenparty in den blompot

Gisteren was het 31 oktober en was het dus voor de eerste keer halloweenparty in den blompot. Rond 15 uur waren ik en mijn neef begonnen met het café in te kleden. Zodat er toch een leuke sfeer was. Daarna (omstreeks 18uur) was het dan tijd om naar de training te vertrekken. Voor de eerste maal terug in het Vondelhof. Daar heb ik samen met kim,stijn en jerry onze training goed kunnen afwerken. 4x1500m. De eerste was wel wat snel en dat heb ik de andere drie keer wel gevoeld. Maar ik was toch tevreden, het was beter dan vorige week. Daarna was het snel wassen en terug naar den blompot want de party begon om 21uur. Het feestje is zeer goed verlopen. Is wel traag opgang gekomen. Maar omstreeks 11uur zat de keet gewoon stampvol. Voller kon gewoon niet . Er kon niemand meer bij. Het heeft dan ook geduurd tot 8uur s'morgen. Dus ik was een zeer tevreden man. Ik lag wel maar rond 8u30 in mijn bed. Het zal dus vandaag een beetje pijn doen op de trainnig. Ik loop normaal 1u30min. Maar afzien dat hoort erbij. Deze nacht had ik ook even mijn mails beken en daar zag ik een berichtje van dries. Met het spijtige nieuws dat hij voor het moment stopt met lopen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het spijtig vind dat hij gaat afbouwen, Omdat hij zich volledig wil concentreren op zijn studies. Ik wens hem dan ook veel succes en hoop toch dat hij zich nog bedenkt.

15:30 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |