18-10-07

10 voor 6 (Zwitserland deel 2)

10 voor 6 dat was het historisch moment dat de jerry een bericht kreeg van zijn Zwitserse vlam die hij daar had leren kennen. Maar het was ook het historische moment dat ik de jerry met mijn 2 handen wou wurgen. Maar mits dat het een mager manneken is met een dikke kop en een gezwollen nek is het mij niet gelukt. Maar het viel nog zeer goed mee. Ik was wel meteen wakker. Meestal ga ik maar slapen om dat uur.  Mits dat de reis al een maand geleden is zal ik ongetwijfeld van alles door elkaar slaan. Ik zal beginnen bij de looptrainingen. Er is in totaal 7min gelopen waarvan ik 0min heb meegelopen wegens mijn blessure (die nu bijna weg is). De jerry had te veel last van zijn blessure en daarom is het lopen vervangen door fietsen. Die trainingen waren wel zeer stevig en zwaar. Maar dat is dan ook op het lijf geschreven van de koen en de jerry en veel minder op dat van mij. Maar ik maakte er geen probleem van en deed met veel plezier mee. De eerste rit was kort. We hadden besloten om voor het eten nog een toerke te rijden en haalde zo een 27km. De dag later had de jerry een leuk parcour uitgestippelt. Zijn plan was om via de weg naar de voet van de albula te rijden en zo naar boven. Maar hij mist af en toe is en daarom stonden ineens ik het midden van een weide tussen de koeien. Uiteindelijk zijn we toch aan de voet van de albula geraakt. Ieder van ons is er op zijn eigen tempo opgereden. Jerry en Koen hebben wel even moeten wachten op de top van de albula. Ik zat zeker 5 a 10min achter. Maar ik ben boven geraakt. Bij het boven komen was ik wel wat vermoeid en dat was er aan te zien ook. Ik ben er gewoon op mijn gezicht gevallen. De volgende dag wou de jerry van Pontresina naar Livigno rijden. Daarvoor heb ik gepast. Rond 10uur zijn jerry en koen vertrokken voor en rit van bijna 40km Op en natuurlijk ook nog is 40 terug. ik ben wat later vertrokken met de wagen en heb er wat foto's getrokken. De voorlaatste dag wou de jerry een klein ritje doen van 160km. Je ziet ge moet niet alleen lelijk maar ook zot zijn om met de fiets te rijden (grapje jerry). Koen en ik hadden beslist om een klein stuk mee te fietsen. Wij hadden een 37km denk ik. 7uur later was de jerry aangekomen in de jeugdherberg. Hij kwam de kamer binnen en het was precies een lijk dat voor ons stond. Hij heeft enkele dagen moeten bekomen. Buiten het sporten hebben we een beetje gewandeld. Buiten het sporten zijn we ook nog is minigolf gaan spelen waar ook de jerry met de plumen is gaan lopen. Ook de bbq was leuk. We hebben er eigelijk zoveel gedaan. Ik kan er enkel nog aan toevoegen dat ik het zeer leuk vond en dat ik jerry en vooral de koen beter heb leren kennen. Mannen of beter vrienden het was leuk en hopelijk volgend jaar opnieuw.

01:25 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-10-07

Zwitserland (deel 1)

Midden september ben ik samen met jerry van den eede en koen de vylder naar Zwitserland getrokken. We waren vertrokken voor een stage van 8 dagen. Na  een tocht van iets meer dan 900km waren we eindelijk op de plaats van bestemming (Pontresina). Het zag er natuurlijk voor de 2de keer op rij zeer goed uit. Na dat we uitgepakt hadden was het koen opgevallen dat hij zijn ondergoed vergeten was en besloot de jerry af te spreken met een bevriend koppel van hem. Ze hadden afgesproken om pizza te gaan eten. Koen en ik besloten niet mee te gaan en in de jeugdherberg te blijven eten. Waar we na de eerste hap al dik spijt van hadden. Zeker als men weet dat er naast mij een bijna dood mens zat die lag te zagen over paella,paella. Terwijl het voor mij eerder op afval leek. Maar kom het eten kan al is tegen vallen in een jeugdherberg. Dag 2 begon met een goed ontbijt en een kleine wandeling rond de herberg. Rond de middag zijn we dan vertrokken voor een langere wandeling richting de bergen. De eerst 2 dagen moesten we zeker niet klagen over het weer. 

23:02 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

ekiden

Een week geleden heb met een ploeg deelgenomen aan de ekiden. De bedoeling was om vooraan een rol te kunnen spelen. Maar na het afzeggen van de jerry (door blessure) was dit niet meer mogelijk. We hebben hem moeten vervangen door mark van der straeten. Ik wil mark daarvoor bedanken om op laatste moment toch nog mee te lopen met den blompot. Met namen zoals aman gemeda, mark,kim ruel,pieter de smet, moder rizki en abdi nagassi behaalde we een mooie 4de plaats. Waar ik als eigenaar van den blompot toch wel fier op ben.  Ik heb samen met groep een leuke dag gehad. Ik wil vooral jonas roels bedanken. De jonas heeft het toch voor mekaar gekregen om zo een sterk team bij elkaar te krijgen.

22:27 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |