21-11-07

Barcelona en Toro

Dit weekend trek ik samen met koen dv naar Barcelona om er een wedstrijd bij te wonen van barca. Binnen 2 weken trek ik dan voor 3 dagen naar Toro (Spanje) om naar het EK veldlopen te gaan kijken.  Dus in 3 weken tijd 2x Spanje (zeer leuk). Volgende week zal ik zeker verslag uitbrengen van onze 4 daagse trip in Barcelona (als ik het niet vergeet). Vandaag en morgen komt PRAGA KHAN  met zijn theater tour 2007 FRAME by FRAME naar de werf in Aalst. Morgen ga ik op uitnodiging van koen een voorstelling bijwonen (ben is benieuwd). Vorige Zondag ben ik na 4 maand nog is in Zottegem gaan trainen. Het was er een leuk weerzien met mijn trainer Raymond. Ik heb er 4 kleine toeren progressief gedaan. Het was er lekker afzien. Nog enkele weken goed trainen en dan zal ik normaal nog eens een wedstrijd lopen. Ik denk dan aan Wichelen. Het zal een goeie training zijn want veel moet ik daar niet verwachten het is bijna een jaar geleden dat ik nog wedstrijd gelopen heb. Men moet ergens terug beginnen.

16:55 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-11-07

trainingen

Zoals ik al liet weten in mijn vorig bericht verlopen alle trainingen zeer goed. Ik ben nu al enkele weken bezig bij de groep van Roland en ik moet toegeven dat het er wel plezant is om met zijn bende te trainen. Voorlopig blijf ik nog even trainen bij Roland tot ik zeker ben dat ik mijn regelmaat kan onderhouden. Daarna zal ik terug bij mijn trainer (Raymond) gaan trainen. Ik wil Roland dan ook bedanken dat hij mij de voorbije weken zo goed begeleid heeft. Hij verdiend dan ook een pluim voor wat hij allemaal doet voor zijn groep en de club. Zondag zal ik normaal nog is gaan trainen in Zottegem om daarna met Kim en Stijn (fini) naar de wedstrijd in Deinze te gaan kijken. Er zal heel wat volk aanwezig zijn van onze club (EA). Met Tim Alleman,Elias,Stijn Delmotte,Stijn Daelman,Dieter Brouckaert en Koen De Veylder zal het leuke wedstrijd worden om naar  te kijken. Voor Koen is het zijn eerste lange cross bij de seniors. Als hij zijn wedstrijd goed indeelt zal hij een goeie prestatie neerzetten. Natuurlijk wens ik iedereen veel succes zondag in Deinze of elders. Ook wil ik via mijn blog Koen Naert feliciteren met zijn prestatie in Mol. Ik denk dat hij dit weekend zal deelnemen in Duffel.

 

Voor de mensen die de foto's van het weekend in Blankenberge willen zien kunnen terecht op mijn space of op Kim Barbe zijn site.

14:29 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-11-07

update

Het is terug al een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven op mijn blog. Er zijn natuurlijk al verschillende dingen gebeurd. Heb al een weekendje in Blankenberg gezeten met een tof groepje om er wat te trainen (moet nog altijd de foto's plaatsen op mijn site). Maar het belangrijkste is dat ik terug aan het trainen ben. Ik kan eindelijk terug lopen zonder dat ik ergens last heb. Ik ben toch al enkele weken bezig en het gaat week na week beter. Normaal zal ik voor nieuwjaar geen wedstrijd lopen. Eerst moet de conditie goed zijn. Binnen een goeie 2 weken vertrek ik voor enkele dagen naar Barcelona. Ik ga er samen met meneer de veylder (met e) naar dat ploegske kijken die daar probeert te voetballen (grapje he koen). Ik hoop eigenlijk dat we daar een mooie wedstrijd te zien krijgen en dat de sfeer goed is. Normaal moeten we ook tijd hebben om een stuk van Barcelona te verkennen.

16:45 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |