25-12-07

CC Brussel

Afgelopen zondag heb ik na een jaar zonder wedstrijd nog eens een koers gelopen. ik had zoveel zin om te lopen dat ik niet kon wachten tot Wichelen en daarom heb ik maar meteen gekozen voor Brussel (cross dan nog). De meesten weten wel dat cross niets voor mij is en dat ik een hekel heb aan veldlopen. Toch vind ik het belangrijk om jaarlijks aan enkele van die wedstrijden deel te nemen.  Ik ben van start gegaan op de korte cross waar de afstand 3km bedroeg. De ondergrond lag er nog bevroren bij waardoor er bijna geen modderstroken waren. De opwarming verliep zeer goed dus verwachte ik toch dat de wedstrijd redelijk goed zou verlopen. De eerste 2 ronden verliepen zeer goed waardoor ik redekijk wat volk kon terug nemen. Maar de 3de ronde was het licht toch ver uit ze. Ik ben dan maar gestrand op 67ste plaats. Ik had wel op beter gehoopt maar klagen doe ik niet hoor. Ik weet van waar ik kom en ben er van overtuigt dat ik veel beter kan. Maar alles heeft zijn tijd nodig. Ik was natuurlijk niet alleen van de club. Ook kim barbe,koen de veylder,stijn beerens,domien de witte, jill de brouwer en stijn delmotte waren van de partij. Er was dus veel zwart op het veld aanwezig. Ik wil iedereen van onze club proficiat wensen met hun prestatie want sommigen hebben zich toch in de kijker kunnen lopen. Ik denk maar aan koen naert die na zijn 5de plaats in Brussel aan de leiding blijft in de crosscup.

 

 

19:08 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

18-12-07

crosscup Brussel

Doordat de trainingen de afgelopen weken en maanden al redelijk goed verlopen heb ik besloten om zondag te starten in Brussel. Cross is totaal niets voor mij. Ik doe er gewoon mee om wat wedstrijdritme op te doen. Ook doe ik mee omdat er toch redelijk wat volk van onze club zal deelnemen en dat is ook altijd leuk (zeker voor de sfeer). De korte cross bedraagt maar 3km en dat valt nog mee. 2 weken later zal ik dan deelnemen aan  de wedstrijd in Wichelen. Daar is de afstand 10km. Gezien mijn conditie hoop ik daar toch goed te lopen. Hopelijk ben ik dan vertrokken voor een reeks koersen.

23:35 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-12-07

EK Toro

Dit weekend trek ik samen met kim barbe naar Toro (Spanje) om naar het EK veldlopen te kijken. Ik Hoop dat onze belgen het er wat goed zullen doen.  We vertrekken morgen en komen maandag terug. Ik hoop ook dat we daar wat kunnen trainen want mijn conditie gaat er goed op vooruit. Ik moet juist zien dat ik tijd blijf vinden of maken om te lopen. mits ik zelfstandig ben is dat niet altijd even gemakkelijk. Maar heb wel geluk dat mijn ouders mij veel helpen (het zou anders niet waar zijn).  Afgelopen zondag was er ook voor de 2de keer een kwis. Ik had 20 ploegen van 4 personen. Het was een zeer geslaagde avond. Daarom wil ik stijn delmotte bedanken voor het maken van de kwis en de brouwerij voor het sponsoren van de prijzen.

16:46 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

01-12-07

Stekene en kwis in den blompot

Voor sommigen onder ons staat er morgen de veldloop van Stekene op het programma.  Ik heb besloten om nog wat te wachten met wedstrijd lopen. Zeker als ik zie welk weer het de afgelopen dagen geweest is. Het parcour zal er zeer drassig bijliggen (niets voor mij dus). Maar kim barbe,jo grieten en koen de veylder lopen wel. Kim barbe loop de korte cross en zal volgens mij op het podium staan. Zeker als men weet wat hij vorige week in Roeselare presteerde.  Voor jo en koen staat de lange cross op hun programma. ik hoop dat jo morgen over goeie benen beschikt zodat vooraan een rol kan spelen.  Voor koen de veylder is morgen zijn eerste lange cross bij de seniors. Ik ga mij niet uitspreken waar hij zal eindigen. Als hij zich niet opblaast in het begin zal het zeker niet slecht zijn. Op training verloopt alles goed. Ik Zal er morgen aanwezig zijn om voor de mannen te supporteren. Ik wens hen en de andere deelnemers veel succes.

Ook morgen is er voor de 2de keer kwis in den blompot. De kwis is volzet en telt 20 ploegen van 4 personen. Het zal ongetwijfeld een leuke avond worden in den blompot. We beginnen rond 19u30. Ik wens iedere ploeg veel succes en dat de beste mogen winnen.

 

20:24 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

weekend Barcelona

Vorige week zat ik samen met koen de veylder een weekend in Barcelona. Ik had daar 2 tickets kunnen bemachtigen voor de wedstrijd van barca tegen recreativo. We zijn dan maar meteen 4 dagen gebleven om de rest van de stad is te bezoeken. Het belangrijkste voor ons was natuurlijk de wedstrijd. Ik kan zeggen dat het stadion indrukwekkend was 98.000 zitplaatsen en daarvan waren er 2 voor ons. Met onze 2 vipkaarten zaten we zelfs op de eerste rij in zeer confortabele zeteltjes. Barca heeft de wedstrijd gewonnen met 3 tegen 0. De rest van de dagen hebben we veel plezier gemaakt en goed gelachen. De laatste dag heb ik zelfs liggen kotsen op de rambla. We hebben het weekend afgesloten met nog is vettig te eten in Aalst.

17:48 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |