21-02-08

opening is verschoven naar 15maart

Opening van de ROXY is verschoven naar 15 maart. De reden is dat ik een goeie dj wou maar er maar geen te pakken kreeg voor 1 maart. Dus heb ik besloten mij aan te passen aan den dj (simpel). We zullen wel open zijn vanaf 1 maart maar de opening zal op 15 maart zijn en het zal groot zijn. Ik verwacht veel volk. We gaan van start om 21u. ik heb 3 man voorzien om te draaien. De eerste is jap (iemand van de scouts). Hij zal draaien tot 12u. Voor de 2de persoon heb ik dus de opening opgeschoven. Ik heb uiteindelijk DJ WOUT (van silver) kunnen boeken. Nadien is het aan dj freek die zal draaien tot het einde. Iedereen is welkom in de ROXY geraardsbergsestraat 2,4 en 6. Ook staan de foto's van nieuwjaar en carnaval op mijn space. Klik gewoon in de lijst van vrienden op mijn naam en dan zit je bij de foto's.

Ik wil ook nog zeggen tegen veylder dat brugge kampioen zal worden met zeker 6p voorsprong en anderlecht deze avond al voor de eerste keer zal verliezen. BRUGGE kampioen oléolé. Als de koen gelijk krijgt breng ik zelf taart mee.

15:51 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

08-02-08

carnaval Ninove

Dit weekend is het carnaval in Ninove. Voor mij is dat dan ook de drukste periode van het jaar. Nu met 2 horecazaken toch. De opening van de nieuwe zaak (Roxy) is 1 maart maar dit weekend (zondag) Is het al eens open. We hebben dit weekend ook zeer mooi weer en dat is natuurlijk ideaal voor carnaval. Na Aalst is Ninove de betere in de denderstreek. Voor mij (en alle andere ninovieters) is Ninove zelf beter. Volgens de pers is Aalst de grootste en de beste. Maar dat komt dan ook omdat de pers maar aandacht heeft voor een stad en de rest laten ze links liggen. Ik heef wel toe dat Aalst een zeer mooie stoet heeft maar een zijn nog steden die dat hebben. Ik zal dit trouwens bewijzen volgende week. Ik zal de foto's van Ninove op mijn site zetten. Dus veylder volgend week zult het wel zien . Over het lopen kan ik zeggen dat alles zeer goed gaat. De trainingen verlopen naar wens. Vorige week heb ik het pk gelopen in Ninove en en 26ste geworden op de korte cross. Niet slecht voor mij. Volgende week loop ik normaal in Aalst.

10:30 Gepost door de toekomst in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |